Levering, onderhoud en validatie van laboratorium apparatuur

Nu verkrijgbaar: Nieuwe hypermoderne Solaris™ Schudders

30 juli 2019

Thermo Scientific heeft een nieuwe serie orbitale schudders uitgebracht. Solaris orbitale schudapparaten zetten de nieuwe standaard voor betrouwbaarheid en technische innovatie. Ze zijn robuust gebouwd voor veeleisend gebruik en combineren een nieuw ergonomisch ontwerp met belangrijke functieverbeteringen die u tijd besparen, uw proces beschermen en uw wetenschap vooruit helpen. Daarnaast is de SK2000 schudder geschikt voor ISO classe 5 cleanrooms.

Duidelijk Display
De Solaris schudder is beschikbaar in de SK2000 en de SK4000 uitvoering met respectievelijk platformafmetingen van 30 x 35cm en 45 x 76cm. De meest opvallende vernieuwing aan de schudders is het in het oog springende display. Deze interface zien we steeds vaker terugkomen binnen verschillende productgroepen waardoor er een gebruiksvriendelijke uniformiteit ontstaat. De Premium TSX vriezers en Herasafe 2030i flowkasten hebben dezelfde interface. Met het kleuren-touchscreen kunt u tegelijkertijd snelheid en looptijd duidelijk bekijken, zelfs op afstand in het lab.

Gebruiksvriendelijk
De interface biedt ook bewaking van waarschuwingen, alarmen en interactie. De logboekfunctie zorgt voor meer veiligheid en reproduceerbaarheid van uw werkzaamheden. Met Solaris Orbital Shakers kunt u vitale statistieken instellen, uitvoeren en monitoren elk met een aanraking op het scherm. Het ontwerp van het platform zorgt er voor dat er geen spatwater of vocht in het motorgedeelte kan komen. Dit zorgt voor een langere levensduur van de bewegende delen en vereist hierdoor minder onderhoud. 

Garantie
Solaris Orbital Shakers zijn ontworpen in Duitsland en gefabriceerd in de Verenigde Staten. Voortbouwend op meer dan 40 jaar ervaring in schudtechnologie zijn dit schudders waar u op kunt vertrouwen.  Er wordt een volledige garantie van 10 jaar geboden voor het aandrijfmechanisme, plus een garantie van 5 jaar op onderdelen en twee jaar garantie op arbeid.

Meer informatie

Wij leveren diensten en producten bij

Liever persoonlijk advies? Wij nemen vrijblijvend contact op!

* Nodig voor de juiste verwerking

Peter van der Kuijlen

Director / Sales support