Levering, onderhoud en validatie van laboratorium apparatuur

Beursvooruitzicht: World of Technology & Science 2018

17 september 2018

Nog een aantal dagen en dan is het weer tijd voor de komende editie van de WOTS. Voor ons altijd een nuttige en gezellige week waarin we klanten ontvangen om de bestaande relatie te versterken en ontwikkelingen in de markt te signaleren. Ook laten we de nieuwste productontwikkelingen zien die relevant zijn in het werk van analist, technisch medewerker of beslisser in de labwereld en industrie. Laat u inspireren door diverse innovaties op onze stand. Een aantal worden hieronder toegelicht.

+ De slimme Herasafe 2030i biosafety cabinets van Thermo Scientific
De onlangs geïntroduceerde klasse 2 flowkast van Thermo Scientific is qua uiterlijk gemoderniseerd en beschikt nu over wifi connectiviteit voor controle op afstand. Daarnaast is het display gebruiksvriendelijker en begrijpelijker gemaakt. Door het SmartFlow Plus ontwerp is het beschermingsniveau iedere dag consistent.

Bekijk productpagina

 

+ Maatwerk oplossingen voor flowkasten met Ninolaf apparatuur
Voor maatwerkoplossingen en specials op het gebied van laminaire flowkasten bieden wij de flexibele oplossingen aan van Ninolaf Zweden. De n-Safe apparatuur wordt vanaf de tekentafel tot aan oplevering naar uw wens geleverd. U kunt hierbij denken aan specifieke afmetingen, aansluitingen voor externe apparatuur of verwarmde werkbladen. Met ‘maatwerk als standaard’ horen graag welke uitdaging u voor ons heeft.

Bekijk productpagina

 

+ Tafelmodel koelkasten met Phononic compressorvrije koeltechnologie
De koeltechnologie op deze TSX koelkasten is niet te vergelijken met koelkasten op basis van compressoren. Deze compressorvrije oplossing biedt aanzienlijk betere temperatuurstabiliteit en uniformiteit, meer opslagcapaciteit. Daarnaast zijn ze stiller, schoner en veiliger, zonder gebruik van giftige chemicaliën. Ze zijn ontworpen voor dagelijks gebruik zonder een stoorzender te zijn op plekken zoals patiëntenkamers, verpleegstations of de laboratoriumwerkbank.

Bekijk productpagina

 

De volledige lijst met apparatuur op onze stand:

A. TSX-Series Premium -80°C Vriezer
B. Herasafe 2030i Klasse 2 Flowkast
C. Forma Steri-Cycle i160 CO2 Incubator
D. TSX-Series Tafelmodel +4°C koelkast
E. n-Safe Specials en maatwerk
F. CBS Isothermal bewaarvat -196°C met Cryo-lift

Nog niet aangemeld voor de WOTS? U kunt zich hier GRATIS aanmelden

Wij leveren diensten en producten bij

Liever persoonlijk advies? Wij nemen vrijblijvend contact op!

* Nodig voor de juiste verwerking

Peter van der Kuijlen

Verkoopadviseur