De winnende selectie voor routineopslag met Labselect

18 november 2020


Vanaf nu leveren wij een serie standaard koelkasten en vriezers onder onze eigen merkaam: Labselect. Deze serie is geselecteerd op basis van 35 jaar ervaring. 
Bij het samenstellen van een eigen lijn koelkast en vriezer is naast onze eigen ervaring vooral geluisterd naar de wensen van labmanagers, analisten en technici vanuit het lab. Het doel, om een kwalitatief stabiele maar tegelijk kostentechnisch aantrekkelijke koelkast en vriezer te creëren, is gelukt.

Dit heeft geresulteerd in de Labselect Basic serie. De koelkasten en vriezers hebben diverse features die het een complete oplossing maakt voor koude opslag bij 4°C en -20°C. Stabiliteit, gebruiksvriendelijkheid en veiligheid voor het opgeslagen materiaal zijn kenmerkend voor deze nieuwe serie. De temperatuurstabiliteit en uniformiteit zijn uitmuntend voor de opslag van routinemateriaal. De kasten zijn standaard uitgerust met een back-up batterij en interne LED verlichting. De digitale controller geeft zichtbare en hoorbare alarmeringen bij temperatuurschommelingen, stroomuitval of sensordefect. De 700 modellen zijn uit voorraad leverbaar en bovendien direct online te bestellen. 

 

 

 

 

 

 

 

           Specsheet Koelkast                               Specsheet Vriezer

       Bestelpagina Koelkast                        Bestelpagina Vriezer

Wij leveren diensten en producten bij

Liever persoonlijk advies? Wij nemen vrijblijvend contact op!

  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *
  •  *

Peter van der Kuijlen

Verkoopadviseur