Eerste officiële donateur Fenelab

23 juli 2019

Sinds juli 2019 zijn wij  de eerste officiële donateur van Fenelab. Onze gewoonte om op de hoogte te blijven van recente ontwikkelingen in het werkveld wordt hiermee bevestigd. Het donateurschap zal in de nabije toekomst door Fenelab onder de aandacht worden gebracht in de branche.

Uiteraard betekend donateur zijn dat er een financiele bijdrage wordt geleverd maar daarnaast dragen we met met onze kennis en ervaring ook bij aan het up-to-date houden van de leden. We zullen ze op de hoogte houden van nieuwe technologische ontwikkelingen op apparatuur in ons portfolio.

Tijdens de algemene ledenvergadering werd het donateruschap officiëel bekendgemaakt en kregen we de mogelijkheid om ons voor te stellen en kennis te maken met de leden. 

Fenelab is dé branchevereniging van geaccrediteerde laboratoria en kalibratie- en inspectie-instellingen in Nederland. Dit betekent dat ze belangenbehartiger en spreekbuis van de branche zijn, bijvoorbeeld wanneer nieuwe wetten of normen in ontwikkeling zijn die gevolgen kunnen hebben voor haar leden. Fenelab beschikt over een waardevol netwerk binnen de nationale en internationale normalisatiewereld. Daarnaast onderhoudt zij goede contacten relevante ministeries en instellingen, het NEN en de Raad voor Accreditatie.

We kijken uit naar een langdurig partnerschap en hopen uiteraard meer donateurs te verwelkomen zodat verschillende expertises zich verzamelen ronden Fenelab.

http://www.fenelab.nl/

Wij leveren diensten en producten bij

Liever persoonlijk advies? Wij nemen vrijblijvend contact op!

  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *
  •  *

Peter van der Kuijlen

Director / Sales support