Opening Biobank vriezerruimte St. Antonius

15 januari 2020

Na de complete verbouw van een bestaande ruimte was het afgelopen maandag zo ver in het St. Antonius Ziekenhuis; De officiële opening van de nieuwe Biobank ILD vriezerruimte.

Nieuwe locatie
De Biobank van het St. Antonius Ziekenhuis ILD Expertisecentrum is na 15 jaar verzamelen uit haar jasje gegroeid. Om ruimte te creëren is het voormalige revalidatie zwembad omgebouwd naar vriezerpark.  In de nieuwe ruimte staan inmiddels 12 door ons geleverde Revco -80°C-vriezers en een mechanische cryogeen -150°C-vriezer van Thermo Scientific.

Goede samenwerking
Op uitnodiging waren wij ook vertegenwoordigd. Tijdens de opening werd een speciaal bedankje aan Poly Temp gericht voor de flexibiliteit wat betreft de levering van de ultra low vriezers. Onze vertegenwoordiger Jos Schoenmakers en servicemonteur Addy Wakkee overhandigde een tegoedbon voor de eerste onderhoudsbeurt aan de geleverde ultra low vriezers. De afdeling stelde dit zeer op prijs.

Onschatbare waarde
In de Biobank ILD vriezers worden biologische materialen opgeslagen zoals bloed, serum, plasma, longspoeling vloeistof DNA en witte bloedcellen. Er is van al meer dan 7000 patiënten materialen verzameld en het aantal groeit met ongeveer 800 per jaar. Dit maakt deze verzameling waarschijnlijk de grootste ter wereld. De waarde van de Biobank is een spaarpot van onschatbare waarde voor wetenschappelijk onderzoek naar ILD. Onderzoek naar ILD is van levensbelang voor verbetering van behandeling van zeldzame ziekten.

Wij leveren diensten en producten bij

Liever persoonlijk advies? Wij nemen vrijblijvend contact op!

  •  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *
  •  *
  •  *

Jos Schoenmakers

Verkoopadviseur Zuid & West