Levering, onderhoud en validatie van laboratorium apparatuur

Geslaagd Jubileum Familiefeest

17 december 2019

Om het personeel te bedanken voor haar inzet en toewijding is er tijdens het lopende jubileumjaar een gezellige familiedag georganiseerd.

Mini-Kermis
Met het personeel, oud-personeel en familie is onlangs gevierd dat Poly Temp Scientific 35 jaar bestaat. De parkeerplaats op het hoofdkantoor in Bolsward was omgetoverd tot een Mini-Kermis met food-trucks en grote feesttent. Het was een geslaagde dag waarin de Poly Temp Familie onder het genot van wat eten en drinken gezellig kon bijkletsen. Vrijwel iedereen ging met leuke prijzen en gadgets richting huis. Ook werd er alweer vooruitgekeken naar het volgende jubileum. Hierin werd benadrukt dat het hechte teamgevoel wat er heerst belangrijk is en het verschil kan maken voor de klant.

Gezamenlijk cadeau (oud)personeel
Als blijk van trots op het bedrijf heeft het personeel en oud-personeel gezamenlijk een vlaggenmast cadeau gedaan. Eigenaren/Directeuren Robert en Peter van der Kuijlen voegde hier direct aan toe zelf een tweede mast te bekostigen. De masten zij inmiddels geplaatst en geven het bedrijfspand extra elan bij aankomst.

Wij leveren diensten en producten bij

Liever persoonlijk advies? Wij nemen vrijblijvend contact op!

* Nodig voor de juiste verwerking

Peter van der Kuijlen

Director / Sales support