Help mee in de strijd tegen borstkanker met PINK Cryo-Gloves

1 oktober 2020

Speciaal in de maand oktober brengen wij de roze handschoenen van Tempshield extra onder de aandacht. Tempshield doneert een gedeelte van de winst aan internationaal onderzoek naar de behandeling van borstkanker en de nazorg van vrouwen die deze ziekte hebben overwonnen. Als Poly Temp hebben we exclusief binnen Nederland deze PINK editie in ons assortiment.

De handschoenen bieden cryogene bescherming voor ultrakoude toepassingen tot -196 °C. Naast de onderarm-lengte modellen zijn er ook pols en ellebooglengte-modellen verkrijgbaar. Voor de werking met vloeibare stikstof zijn er ook schorten en gezichtsmaskers beschikbaar die ook onder de PINK serie vallen. De PINK Mid-Arm Cryo-Gloves, schort en spatscherm zijn direct te bestellen in onze webshop.
De reguliere blauwe handschoenen zijn uiteraard ook verkrijgbaar. Het volledige assortiment is te vinden in de brochure van Tempshield.

''Onderzoek naar genezing in uw handen''


Tempshield bescherming

State-of-the-art materialen en een meerlaagse constructie zorgen voor een maximaal niveau van thermische bescherming, flexibiliteit en behendigheid, wat essentiële kenmerken zijn wanneer functie belangrijk is en veiligheid cruciaal. De hoogwaardige, thermische binnenvoering voert vocht af van de handen, waardoor het comfort gedurende langere tijd behouden blijft. De Tempshield producten zijn gecertificeerd om te voldoen aan EU-normen voor CE Cat. II: EN 511, EN 388, EN 420.

Toepassingen:

  • Behandeling van droogijs
  • Lage en ultralage temperatuurvriezers,
  • Gesloten cryogene systemen

De Tempshield beschermingsmiddelen zijn direct te bestellen in onze webshop. Wij adviseren u graag per mail of telefoon indien u hulp nodig heeft bij het uitkiezen van maat of model. | info@polytemp.nl - 0515-575105

Wij leveren diensten en producten bij

Liever persoonlijk advies? Wij nemen vrijblijvend contact op!

  •  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *
  •  *
  •  *

Lucas Westerhof

Verkoopadviseur Noord & Oost