MEET Strukton kiest voor Poly Temp Scientific

20 juli 2021

Goed nieuws! Wij zijn door MEET Strukton gekozen om, binnen het project Nieuwe Huisvesting VWS/RIVM en CBG, alle laboratorium koelkasten en vriezers te gaan leveren van 4°C tot -150°C en alles daartussenin. Dit betreft in totaal meer dan vierhonderd apparaten. Wat zijn we trots dat we een bijdrage kunnen leveren aan dit project! Het gebouw is momenteel in aanbouw op het Utrecht Science Park en de plaatsing van apparatuur is eind 2021 ingepland. De bouw is te volgen via www.wegtotdewetenschap.nl.

RIVM en CBG samen in één gebouw

Beide instituten zijn onderdeel van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport ). Zowel het RIVM als het CBG werken voor de gezondheid van mens en dier en een gezonde leefomgeving. Het uitwisselen van kennis met nationale en internationale kennispartners en het uitdragen van deze kennis naar de maatschappij is hierbij belangrijk. Het ontwerp van het nieuwe gebouw stimuleren deze kennisuitwisseling. De locatie centraal in het land, aan de rand van het Utrecht Science Park, ten oosten van Utrecht, maakt beide organisaties meer zichtbaar voor de samenleving. 

Planning uitlevering in volle gang

Projecten van dit formaat hebben een lange aanloop. MEET Strukton heeft in samenwerking met de uiteindelijke gebruikers van het pand en laboratoria de eisen voor de apparatuur op een rij gezet en is tot een compleet pakket gekomen. Door het brede assortiment en ervaring van Poly Temp kon hier invulling aan worden gegeven. De eerste verkennende gesprekken zijn jaren geleden al gevoerd door onze verkoopadviseur en in de tussentijd is er intensief contact geweest tussen beide partijen om te zorgen dat aan alle wensen en eisen kon worden voldaan. ''Dat we na zo'n lange periode nu het contract in handen hebben voelt erg goed'', aldus mede-eigenaar Robert van der Kuijlen. Zijn broer en mede-eigenaar Peter van der Kuijlen vult dit aan:

''We kijken er naar uit om alle apparatuur naar tevredenheid op te leveren en de planning hiervoor is al in volle gang met zowel onze logistieke afdeling als de servicemanager. Dat we al ervaring hebben met grotere projecten zoals bijvoorbeeld bij het Prinses Máxima Centrum werkt hier in ons voordeel.''

Bevestiging koers familiebedrijf

In de 37 jaar dat Poly Temp bestaat is dit tot nu toe wel het grootste project. Het geeft ons als familiebedrijf de bevestiging dat we op de goede weg zitten met de groei van ons bedrijf in combinatie met onze persoonlijke werkwijze. De modernste apparatuur mét ouderwets goede service. Via onze kanalen houden we geïnteresseerden op de hoogte!

#partofyourteam!

Bekijk hier de live webcam van de bouw
Bouwcamera

Wij leveren diensten en producten bij

Liever persoonlijk advies? Wij nemen vrijblijvend contact op!

  •  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *
  •  *
  •  *

Jos Schoenmakers

Verkoopadviseur Zuid & West