Nog meer gebruiksgemak met de nieuwe H-Flex rotor

9 maart 2020

Thermo Scientific heeft een nieuwe rotor op de markt gebracht waarmee een selectie van buisjes maar ook microplaten gecentrifugeerd kunnen worden. Omdat er geen rotorwissel hoeft plaats te vinden wordt er tijd bespaard op het lab en is er meer flexibiliteit in het gebruik van de rotor. Al met al zorgt de H-Flex rotor voor een snellere workflow en efficiënter gebruik van de kostbare werkoppervlakte op het lab. 

Meer flexibiliteit

De H-Flex swing out rotor combineert de mogelijkheden van de TX-400 swing bucket met de M-20 microplaten rotor. Hierdoor is er 8% meer capaciteit voor 5/7ml bloedbuisjes en 18% meer 10.15ml bloedbuisjes. Voor de microplaten ontstaat 33% meer capaciteit. Je kunt nu snel overschakelen van buisjes naar microplates zonder de rotor te verwisselen. Dit is geschikt voor conische- en bloedbuisjes en microplaten in de klinische diagnostiek, celcultuur en research. De H-Flex rotor is te gebruiken in de GP1 en GP1R centrifuges: SL16 en SL16R

Andere voordelen

De rotor bevat het Auto-Lock™ systeem voor eenvoudige, één-klik-rotorinstallatie en verwijdering. Daarnaast is er de beschikking over de met één hand te bedienen Thermo ClickSeal™ Biocontainment Deksels. Het gebruik van deze deksels voorkomt eventuele contaminatie binnen de centrifuge als een sample openbreekt. De gepatenteerde coating op de bewegende delen voorkomt de behoefte aan vet of smeermiddelen.

Bekijk de brochure of neem contact met ons op voor meer informatie

Wij leveren diensten en producten bij

Liever persoonlijk advies? Wij nemen vrijblijvend contact op!

  •  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *
  •  *
  •  *

Peter van der Kuijlen

Verkoopadviseur