Nu ook uw officiële Ergotron dealer in Nederland

23 juni 2022

Met gepaste trots kunnen we ons vanaf nu officieel dealer van Ergotron noemen. De vraag of we ook een oplossing bieden voor een ergonomische werkplek in de buurt van de door ons geleverde apparatuur komt namelijk regelmatig op ons pad. Het registreren van medicatie, samples of onderzoek vindt regelmatig plaats in de directe omgeving van onze vriezers of flowkasten. Bekijk de leaflet met de voordelen. Dit heeft ertoe geleid dat we naast de ergonomische stoelen van Score ook de producten en de kennis van Ergotron in huis hebben gehaald.

Ergotron is de fabrikant en wereldwijd marktleider in ergonomische werkplek oplossingen waar een monitor, toetsenbord, muis of laptop wordt gebruikt. U kent vast wel de verpleegkundige die in een ziekenhuis rondloopt met een COW (Computer op wielen). Het is de kunst om zo dicht mogelijk de registratie te doen daar waar toediening van medicatie of onderzoek wordt gedaan. Dit geldt uiteraard ook voor de analist op het lab. Daarbij komen de ergonomische voordelen goed van pas om te voorkomen dat er vermoeidheid ontstaat en dat langdurige klachten. Registreer zo dichtbij als mogelijk daar waar u onderzoek doet, dit voorkomt fouten. Toch is het lang niet altijd gemakkelijk om daar een werkplek te creëren. Met de oplossingen van Ergotron is er echter voor vrijwel elke situatie een werkplek mogelijk. 

Uiteraard hebben we naast de producten ook de juiste kennis van de Ergotron producten in huis gehaald. We hebben een eigen specialist in huis gehaald. Zo geven we u als klant de beste ergonomische oplossing en prettige beleving van een werkplek.

Een selectie van het assortiment is inmiddels ook op onze website te vinden waar u het direct kunt bestellen.

Heeft u advies nodig? Neem dan contact met ons op.

Contact

Bekijk Leaflet

Wij leveren diensten en producten bij

Liever persoonlijk advies? Wij nemen vrijblijvend contact op!

  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *
  •  *

Vraag het de expert

Adviseur Ergonomie