Vaxxinova opent nieuw onderzoekslab op de Novio Tech Campus in Nijmegen

13 juli 2017

Afgelopen vrijdag opende onze klant Vaxxinova haar nieuwe onderzoekslab op de Novio Tech Campus in Nijmegen. Wij zijn er trots op dat we met onze ervaring en apparatuur een bijdrage hebben mogen leveren aan de inrichting van het onderzoekslaboratorium.

Door de prettige samenwerking en strakke planning is het lab op de geplande datum geopend. Wij hebben de researchlabs in Nijmegen ingericht met diverse apparaten van Thermo Scientific. Zo zijn onder andere Klasse 2B Microbiologische Veiligheidskabinetten en CO2 Incubatoren geplaatst. 

Ook zijn er energiezuinige TSX vriezers geplaatst voor de opslag bij -80°C. Voor de opslag bij cryogene temperaturen is het lab voorzien van ‘Droge’ LN2 Isothermal Vriezers van Custom Biogenic Systems.

“Mede vanwege het feit dat de adviseurs van Poly Temp in een vroeg stadium de bouwlocatie geïnspecteerd hebben, konden we een aantal bouwtechnische problemen en bijkomende extra kosten voorkomen. Alle apparatuur is vakkundig en op een nette manier geïnstalleerd en vragen, per mail of telefoon, worden snel beantwoord. Dit zien we helaas wel eens anders. Wij kijken terug op een geslaagde start van onze samenwerking.” Aldus de verantwoordelijke projectmanager R&D van Vaxxinova.

Vaxxinova is een internationaal biotechbedrijf in de veterinaire farmaceutische industrie. Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt vaccins voor vee en vis. Op de researchlocatie in Nijmegen ligt de focus op het ontwikkelen van nieuwe producten en technieken die bijdragen aan de gezondheid van gevogelte. Lees hier het persbericht van Vaxxinova

Op de foto vlnr; Rikus Wolbers (Directeur Novio Tech Campus), Hubert Bruls (Burgemeester Nijmegen) en Victor van Solinge (CEO Vaxxinova).
Op onderstaande foto's krijgt u een impressie van de door ons geleverde apparatuur.

Wij leveren diensten en producten bij

Liever persoonlijk advies? Wij nemen vrijblijvend contact op!

  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *
  •  *

Lucas Westerhof

Verkoopadviseur Noord & Oost