Levering, onderhoud en validatie van laboratorium apparatuur

Terugblik op een geslaagde Relatiedag

28 juni 2023

Om de heropening van ons pand te vieren nodigden we 7 juni onze klanten uit om te komen kijken en dit samen met ons en onze leveranciers te vieren. Mede dankzij een goed programma, professionele organisatie en inzet vanuit ons team kijken we met trots terug op een geslaagde dag. Één van de hoogtepunten was de uitreiking van een award voor Excellent Partnership van 40 jaar door Thermo Fisher Scientific. Bekijk hieronder de officiële aftermovie (opent in YouTube).

Activiteiten en programma
De bezoekers werden door Onder de Luifel voorzien van een heerlijke lunch en gedurende de dag voorzien van iets te drinken. Bezoekers konden middels een stempelkaart diverse activiteiten ondernemen om uiteindelijk een echte Poly Temp koeltas te verzilveren. Deze goodie-bag was gevuld met allerlei leuke gadgets en Friese extra’s. Om het bezoek vast te leggen kon men op de foto en was er de mogelijkheid om nog een persoonlijke boodschap op te schrijven. Voor de laborant of manager met een vaste hand was de bibberspiraal dé uitgelezen kans om een recordtijd neer te zetten. Met een rondleiding door het kantoorgedeelte van ons pand en een kijkje in de nieuwe showroom toonde we ons nieuwe onderkomen.

Sprekers Erik Steinfelder en Ad Bastiaanse
Tijdens dit actieve programma was er ook ruimte voor twee sprekers. De eerste was Erik Steinfelder, Global Enterprise Relationship Lead, van Thermo Fisher Scientific. Door middel van een mooie presentatie gaf hij een inkijk in de manier waarop een organisatie als Thermo omgaat met het actief behalen van duurzaamheidsdoelen zoals CO2 emissiereductie. Dat ze niet hun eigen vlees keuren blijkt wel uit de vele externe instanties die hier controle op uitoefenen en hier ook een score voor geven. Wilt u de presentatie nog eens nalezen? Deze kunt u opvragen door het sturen van een mail naar: marketing@polytemp.nl.

Ad Bastiaanse prikkelde het publiek door te demonstreren dat veel geprogrammeerde denkpatronen onze creativiteit en ons probleemoplossend vermogen in de weg staan. Dit was een echte eyeopener en zelfs een aantal dagen later vraagt iedereen zich nog af waar toch dat water is gebleven.. Het toenemende belang van onze soft-skills wordt met de komst van AI en machine learning de komende jaren steeds belangrijker. Creativiteit is een menselijke eigenschap die we optimaal moeten benutten.

Bedankt!
We willen iedereen die de moeite heeft genomen om naar Bolsward af te reizen bedanken voor zijn of haar bezoek. Onze speciale dank gaat ook uit naar de inzet en deelname van onze leveranciers. Ook de aanwezigheid van de onlangs gelanceerde Farma Alliantie was zeer welkom. Deze groep bedrijven gaat samenwerken om projecten binnen de farmaceutische sector tot een goed resultaat te brengen door gebruik te maken van elkaars expertise. Ook Poly Temp Scientific is hier onderdeel van. Benieuwd naar dit initiatief? Bezoek dan de website van de Farma Alliantie.

Wij leveren diensten en producten bij

Liever persoonlijk advies? Wij nemen vrijblijvend contact op!

* Nodig voor de juiste verwerking

Lucas Westerhof

Verkoopadviseur Noord & Oost