vlnr: Peter van der Kuijlen, Harry Moes, Lucas Westerhof

UMCG kiest komende jaren voor Poly Temp Scientific als leverancier van flowkasten

21 juni 2023

Tijdens zijn bezoek aan Bolsward feliciteerde Harry Moes, apparatuur coördinator O&O binnen UMCG, Poly Temp Scientific met het winnen van de aanbesteding voor LAF kasten. Na een uitgebreide tender en test op locatie zijn wij door het UMCG als beste inschrijver beoordeeld. Er is inmiddels officieel een raamovereenkomst ondertekend voor klasse 2A microbiologische veiligheidskabinetten en crossflow kasten voor een vaste looptijd van vier jaar. Bij tevredenheid na deze periode kan de overeenkomst bovendien nog twee keer verlengd worden tot een totale periode van acht jaar. Voor ons dus een zeer mooie opdracht in het noorden waar we erg trots op zijn.

Nordic Labtech

De n-Safe flowkasten van Nordic Labtech uit Zweden zijn binnen het UMCG niet geheel onbekend. De afgelopen jaren zijn er al diverse kabinetten geleverd tot grote tevredenheid van de eindgebruikers en technische dienst. Met name de stille werking, in hoogte verstelbare werkhoogte en gebruiksvriendelijke opties zorgen voor een tevreden klant. De betrouwbaarheid van dit Scandinavische product in combinatie met de service die wij als lokale partner kunnen bieden maken dit een winnende combinatie. ‘’Het is mooi om te zien dat het merk n-Safe flowkasten door ons met groot vertrouwen in Nederland in 2018 is geïntroduceerd nu ook in de markt zijn plaats inneemt.’’ Aldus onze vertegenwoordiger in Noord- en Oost-Nederland Lucas Westerhof.

Over UMCG

Het Universitair Medisch Centrum Groningen is één van de grootste ziekenhuizen in Nederland en de grootste werkgever van Noord-Nederland. De ruim 13.000 medewerkers werken in de patiëntenzorg en aan vooraanstaand wetenschappelijk onderzoek, waarbij de focus ligt op 'gezond en actief ouder worden'. In het kader van wetenschappelijk onderzoek en onderwijs wordt nauw samen gewerkt met de Rijksuniversiteit Groningen. Er worden ongeveer 3400 studenten opgeleid tot arts, tandarts of bewegingswetenschapper en ruim 450 artsen opgeleid tot medisch specialist. Patiënten komen in het UMCG voor zeer specialistische diagnostiek, onderzoek of behandeling. Alle patiënten uit Noord-Nederland met gecompliceerde of zeldzame aandoeningen worden uiteindelijk naar het UMCG verwezen. Goede zorg is altijd gebaseerd op de nieuwste inzichten en wordt gegeven door de beste dokters en verpleegkundigen. Samen met ondersteunend personeel werken zij dagelijks aan die ene, gemeenschappelijke doelstelling: bouwen aan de toekomst van gezondheid. Wij als Poly Temp Scientific dragen hier als team graag ons steentje aan bij.

Wij leveren diensten en producten bij

Liever persoonlijk advies? Wij nemen vrijblijvend contact op!

  •  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *
  •  *
  •  *

Lucas Westerhof

Verkoopadviseur Noord & Oost