Levering, onderhoud en validatie van laboratorium apparatuur

06 apr

Vacature: Enthousiaste Marketeer in Bolsward

Enthousiaste B2B Marketeer gezocht voor afwisselende functie in de laboratorium branche

Wie zijn wij?
Met een enthousiast team van ongeveer twintig medewerkers in Nederland is Poly Temp Scientific de leverancier en onderhoudspartner voor algemene laboratorium apparatuur. Het hoofdkantoor inclusief service- en distributiecentrum is gevestigd in Bolsward. We zijn een familiebedrijf met een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel en betrokkenheid bij onze klanten. Groei en de daarbij behorende ontwikkelingen als bedrijf zorgen voor een dynamische werkomgeving. Ziekenhuizen, farmaceuten, researchbedrijven en farmalogistieke bedrijven behoren tot de klantgroepen.

De uitdaging
Door de groei en professionalisering van ons bedrijf en de daaruit voortvloeiende marketingactiviteiten zijn we op zoek naar een enthousiaste marketingcommunicatie medewerker die ons jonge team wil versterken. Het genereren van nieuwe leads met inzet van sterke online en offline middelen moet je aanspreken. Je gaat meewerken aan het verbeteren en uitbreiden van verschillende instrumenten die we hiervoor inzetten op zowel online als offline gebied. Daarnaast mag je een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van onze e-commerce activiteiten. 

Wat ga jij doen?
Een van de kerntaken is het verder uitrollen van onze e-commerce activiteiten. Met ondersteuning van een ervaren marketing collega en een senior marketeer ga je hier mee aan de slag. Deze werkzaamheden zijn divers en bestaan bijvoorbeeld uit het up to date houden van het assortiment, het genereren van meer bezoekers naar de website via verschillende kanalen. Daarnaast help je ook mee in andere werkzaamheden zoals het regelen van promotiemateriaal en het organiseren van een beursdeelname.

‘’We zijn een marketingafdeling met lef en kennis van de inhoud. We proberen steeds weer nieuwe manieren te vinden om onze klanten echt te helpen bij het kopen van onze producten.’’ Marketingmedewerker – Mitchel Laros

Het is een functie met veel vrijheid en dus ook verantwoordelijkheid. Dat betekent dat je zelfstandig moet kunnen werken maar ook in een werkgroep uit de voeten kunt als er samengewerkt moet worden met sales of back-office. Er is ruimte om ideeën te pitchen aan het MT en ook daadwerkelijk in de praktijk toe te passen. Er wordt gewerkt vanuit een actueel groeiplan en het management heeft de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in marketing. De wereld van de laboratorium apparatuur is een bijzonder vakgebied waardoor je een kijkje krijgt in zowel de medische en farmaceutische wereld als hightech en voedingsindustrie. Je hoeft geen kennis te hebben van de laboratorium apparatuur die wij leveren, dat leer je vanzelf. Ben je nieuwsgierig van aard? Dan gaat er een wereld voor je open.

Wat zoeken we in jou?
We zoeken een commerciële en ondernemende professional die enthousiast wordt van het verder uitbouwen van het merk Poly Temp Scientific in een business-to-business markt die volop in beweging is. Het vertalen en implementeren van plannen en strategieën naar concrete taken en acties in de praktijk spreekt je aan. Waar dat nodig is huren we externe hulp in en ben jij het aanspreekpunt binnen de organisatie en zorg je dat alles op tijd geregeld is.

Vaardigheden waarmee je indruk kunt maken

+ E-commerce: ervaring met online marketing en aanverwante thema’s zoals SEO, SEA, e-mailmarketing & automation.
+ Ervaring met CMS systemen en beheer van een website.
+ Ervaring met het organiseren van een beursdeelname of event.
+ Pakkende teksten schrijven? Daar draai jij je hand, en pen, niet voor om.
+ Basiskennis van Adobe programma’s als InDesign, Illustrator en Photoshop.

Werkervaring op MBO of HBO niveau of als zelfstandig ondernemer is een pré. Ook zijn relevante stageopdrachten richting marketing en e-commerce zeker van waarde als je wilt solliciteren op deze mooie functie. Er wordt in eerste instantie uitgegaan van 20 -24 uur per week met de mogelijkheid om dit zelf door te ontwikkelen tot een fulltime functie.

Wat bieden wij?
+ Marktconform salaris maar vooral passend bij de ervaring en kwaliteiten die je bezit.
+ Laptop en thuiswerkplek in verband met de mogelijkheid tot hybride werken (thuis-kantoor)
+ Budget voor bijscholing of relevante cursussen.
+ Reiskostenvergoeding voor zowel auto als fiets en deelname in collectieve zorgverzekering.
+ Onderdeel worden van het Poly Temp Team (leuke bedrijfsuitjes, teamdagen en maandelijkse lunch)
En bovenal de mogelijkheid om mee te bouwen aan een sterke marketingafdeling! Ben je geïnteresseerd? Solliciteren kan door het sturen van een e-mail met daarin je motivatie en CV naar:

Annemarie de Jong - HR
Annemarie@polytemp.com

Eerst nog wat vragen? Bel gerust op 0515 575 105 of mail je vraag naar:

Mitchel Laros – Marketing & Communicatie
mitchel@polytemp.com

 

Ben jij een marketing generalist die zich nu wil vastbijten in e-commerce? Reageer dan direct!

Wij leveren diensten en producten bij

Deel deze pagina via mail

* Verplichte velden

Liever persoonlijk advies? Wij nemen vrijblijvend contact op!

* Nodig voor de juiste verwerking

Mitchel Laros

Marketing manager