Veel interesse in nieuwe Cell Lockerâ„¢ Systeem tijdens LabSafety Workshop 2018

4 juni 2018

Op 30 mei organiseerde het FHI de jaarlijkse LabSafety Workshop voor medewerkers en managers van diverse laboratoria. Deze workshop is gericht op kennisoverdracht voor ‘veilig werken op het laboratorium’. Als sponsorende leverancier presenteerde wij onder andere het nieuwe Cell Locker™ systeem voor CO2 Incubatoren in de expositieruimte.

Primeur in Nederland
Dit nieuwe product van Thermo Scientific werd door ons als eerste in Nederland aan de branche getoond. Tijdens een korte pitch heeft verkoopadviseur Jos Schoenmakers de aspecten van het systeem toegelicht aan het geïnteresseerde publiek. Naderhand kwamen diverse mensen de Cell Lockers™  in de centrale hal bekijken.

Voorkom kruisbesmetting
Met name voor de analisten die wel eens te maken hebben met kruiscontaminatie in CO2 Incubatoren is deze nieuwe technologie goed ontvangen. De zes quarantaine kamers met dubbel filtermembraan voorkomen kruiscontaminatie tussen verschillende cellen. Het verplaatsen van materiaal uit de Incubator naar een microbiologisch veiligheidskabinet of ander lab is ook veiliger. De Lockers zijn namelijk afsluitbaar en los van elkaar te transporteren.

Minder gasverbruik
Ook het verminderen van het gasverbruik met 50% viel in goede aarde aangezien er op alle vlakken gezocht wordt naar duurzame verbeteringen binnen het lab. Als laatste voordeel werd erkend dat het met dit type CO2 Incubator makkelijker is om met 2 of 3 mensen in één incubator te werken met verschillende cellen.

Al met al een geslaagde en leerzame dag voor zowel de deelnemers als exposanten.

De sheets uit onze pitch kunt u hier bekijken of bekijk de productpagina van de

Cell Locker™ CO2 Incubator

Wij leveren diensten en producten bij

Liever persoonlijk advies? Wij nemen vrijblijvend contact op!

  •  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *
  •  *
  •  *

Peter van der Kuijlen

Verkoopadviseur