Workshop Microbiologie & Data Science

27 februari 2019

Op donderdag 7 maart 2019 organiseert FHI branche Laboratorium Technologie in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Microbiologie (KNVM) en het NIOO-KNAW een workshop over microbiologie en data science. 

Voor deze workshop zijn we te gast bij het NIOO-KNAW, het Nederlands Instituut voor Ecologie (NIOO-KNAW) in Wageningen. Het programma start om 11.00 uur en omvat 4 lezingen, een rondleiding bij de labs van NIOO-KNAW, een informatiemarkt en diverse mogelijkheden tot netwerken. 

Paul Bodelier en Fleur Gawehns van het NIOO-KNAW gaan in op de ontwikkelingen in microbial ecology, het gebruik van NGS en de inzet van bioinformatica bij het instituut. Rob Hooft van DTL geeft een presentatie over FAIR data en Peter Boogaard van Industrial Lab Automation sluit de dag af met een presentatie over het toepassen van FAIR in de praktijk. Tussen de programmaonderdelen door is er de mogelijkheid om kennis te maken met 6 leveranciers/sponsoren van de workshop.

Graag nodigen wij u uit om aanwezig te zijn bij deze workshop. Deelname is kosteloos voor analisten, researchers en labmanagers werkzaam op het lab.

Wij zijn ook aanwezig en ontmoeten u graag om te kijken op welke manier onze producten en diensten optimaal aan kunnen sluiten bij de laatste trend en ontwikkelingen.

Aanmelden kan hier (Let op er zijn nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar)

 

Wij leveren diensten en producten bij

Liever persoonlijk advies? Wij nemen vrijblijvend contact op!

  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *
  •  *

Peter van der Kuijlen

Verkoopadviseur