Levering, onderhoud en validatie van laboratorium apparatuur

Informatie Relatiedag 2023

31 mei 2023

Hartelijk dank voor uw aanmelding voor onze Relatiedag op woensdag 7 juni.

Binnenkort is het al zover en inmiddels zijn wij bezig om de puntjes op de i te zetten om er een interessante en memorabele dag van te maken. 

Klik hier voor meer informatie over:

Dagprogramma:

 • 11:00 - Inloop
 • 12:00 - Lunch
 • 13:00 - Welkomstwoord
 • 13:30 - Spreker Erik Steinfelder
 • 14:30 - Rondleiding door ons pand
 • 15:30 - Spreker Ad Bastiaanse
 • 16:30 - Borrel

Tijdens deze dag vindt u in onze centrale hal een bedrijvenmarkt met onze betrokken leveranciers.

Wie staan er op onze bedrijvenmarkt?

 1. Thermo Fisher Scientific: 
  Thermo Fisher Scientific is internationale marktleider in het bieden van service aan de wetenschap. Hun missie is om klanten in staat te stellen de wereld gezonder, schoner en duurzamer te maken. Meer informatie.

 2. Nordic Labtech: 
  Nordic Labtech streeft ernaar om hightech producten en oplossingen aan te bieden voor diverse laboratoria aan klanten in onderzoek, industrie, ziekenhuizen en farmaceutica. Meer informatie.

 3. DUPA:
  DUPA veiligheidstechniek is uitgegroeid tot een van de grootste en sterkste milieu- en veiligheidspartners binnen de Benelux. Zij hebben een breed productportfolio voor zowel het opslaan en werken met gevaarlijke stoffen als de eisen voor de omgang ermee. Meer informatie

 4. Ergotron:
  Ergotron is een bedrijf dat mensen in beweging brengt door het bieden van ergonomische oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan monitorarmen of trolleys. Meer informatie.

 5. Score:
  Bij Score werkt men dagelijks aan het verbeteren van werksituaties, zodat mensen op een gezonde en prettige manier hun werk kunnen doen. Er zijn en worden door hen diverse ergonomische bedrijfsstoelen en accessoires ontwikkeld. Meer informatie.

 6. Gram:
  Gram staat al tientallen jaren bekend om zijn professionele kwaliteitskoeloplossingen. Met uniek ontworpen producten richt Gram zich met name op toepassingen waar de specificaties voor temperatuurgevoelige artikelen het hoogst zijn. Meer informatie.

 7. Farma Alliantie:
  De Farma Alliantie is een netwerk van samenwerkende bedrijven die hoogwaardige diensten en producten leveren aan verschillende sectoren. Onze klanten profiteren van kosten- en tijdsbesparingen dankzij deze samenwerking waar wij als Poly Temp Scientific onderdeel van zijn. Meer informatie.

 8. Poly Temp Scientific:
  Uw gastgever van deze dag!!!
  Onze medewerkers worden onderdeel van uw team. Door met u mee te denken, de juiste apparatuur te adviseren en deze met eigen monteurs te onderhouden zijn we niet alleen leverancier maar worden we een klein beetje uw collega. Samen gaan we voor het beste resultaat. Meer informatie.

Wie zijn de sprekers?

Erik Steinfelder

U krijgt van Erik een inkijk in de organisatie waar Poly Temp Scientific al 40 jaar zaken mee doet: Thermo Fisher Scientific. Deze multinational heeft met diverse actuele thema’s te maken die momenteel op het wereldtoneel zichtbaar zijn. Grondstoffen, geopolitiek en de recente Covid-19 pandemie. Hoe gaat deze organisatie daar mee om en welke rol spelen duurzame relaties hierin? Erik is als Global Enterprise Accountmanager verantwoordelijk voor de relatie met wereldwijd opererende organisaties en laat zien welke uitdagingen de revue passeren.

 

Ad Bastiaanse

Er wordt in veel organisaties een steeds groter appèl gedaan op een creatieve mindset. Alles draait om innovatie en kansgericht denken. In een interactieve theaterlezing laat Ad Bastiaanse ons zien wat de skills van de toekomst zijn. Beheers jij deze skills al? Ad Bastiaanse is al 33 jaar actief als acteur, spreker, dagvoorzitter en trainer in de publieke sector en het bedrijfsleven. Als docent bij het Advanced Management Program van Universiteit Nyenrode, geeft hij training over Creativiteit en Authenticiteit van Leiderschap.

 

 

Parkeren

Navigeer naar ons adres:

De Marne 211 Bolsward

Bij aankomst van het bedrijventerrein De Marne plaatsen wij borden die u kunt volgen naar de parkeerplekken.

We hebben bij onze buren A.Faber een parkeerterrein gecreëerd. Zodra die vol is, kunt u rondom ons bedrijfspand de auto in de berm parkeren. Er zal ter plaatse een verkeersregelaar zijn om dit in goede banen te leiden.

Direct naast ons pand hebben we nog 4 parkeerplekken voor elektrische auto's waar u eventueel uw auto aan de lader kunt zetten indien er plaats is. 

Overige informatie

Mocht u invalide zijn en een parkeerplek dichtbij nodig hebben, stuur dan een mail naar marketing@polytemp.nl. Geef hierbij uw naam en kenteken door. Dan houden wij direct naast ons pand een plek voor u vrij.

Heeft u bepaalde allergieën waar wij rekening mee kunnen houden? Stuur dan een mail naar marketing@polytemp.nl, dan informeren wij onze cateraar.

Deze dag is er ook een foto- en videograaf aanwezig om alles op beeld te zetten. Mocht u er problemen mee hebben dat u op beeld komt, dan kunt u dat direct aangeven bij de foto- of videograaf.

Wij hebben er zin in en zien u graag in Bolsward op 7 juni!

 

Wij leveren diensten en producten bij

Liever persoonlijk advies? Wij nemen vrijblijvend contact op!

* Nodig voor de juiste verwerking

Lucas Westerhof

Verkoopadviseur Noord & Oost