Levering, onderhoud en validatie van laboratorium apparatuur

15 apr

De oplossing voor veilige en tijdsbesparende eerstelijns screening

Tijdsbesparing en optimale bescherming met ninoGUARD COVID-19 cabine

Onze partner in Zweden, Ninolab Interior, heeft haar team van experts bij elkaar gezet om te kijken naar een passende oplossing voor het groter wordende probleem van schaarste in de zorg. Zowel op het gebied van tijd en persoonlijke beschermingsmiddelen wordt er een grote druk gelegd op medisch personeel. Er is vanuit de jarenlange ervaring met spoed een cabine ontwikkeld die met name in de eerstelijns screening een belangrijke rol kan spelen.

De ninoGUARD COVID-19 is een stand-alone en mobiele HEPA H14 geventileerde testcabine die speciaal is ontwikkeld voor de bescherming van medisch personeel. De unit is met name geschikt voor de eerstelijns screening bij GGD's, Huisartsenposten of speciaal ingerichte Corona Posten. In tegenstelling tot andere 'filterloze' cabine's is deze oplossing veel veiliger aangezien er afhankelijk van de inregeling een onder- of overdruksituatie gecreëerd wordt en de lucht weer schoon de ruimte in gaat. Er wordt hiermee bespaard op dure persoonlijke beschermingsmiddelen en omkleed tijd. Het voordeel van deze oplossing is dat het inzetbaar is in een bestaande ruimte omdat de cabine in een deuropening kan worden geplaatst en het deurkozijn optioneel volledig luchtdicht kan worden afgesloten. Daarnaast is er geen groot materieel nodig om deze cabines te plaatsen. De unit kan indien gewenst volledig geleverd worden of op locatie in elkaar worden gezet. 

Als officiele dealer van NinoLAF flowkasten zijn wij voor dit product het aanspreekpunt in Nederland. Momenteel zijn er 2-4  weken levertijd van toepassing wat hoogstwaarschijnlijk de komende tijd nog zal worden verkort. 

 
Voor meer informatie over deze cabine kunt u contact opnemen met ons kantoor of met een van onze adviseurs:

Noord-Oost Nederland: Lucas Westerhof | lucas@polytemp.nl | +316 15 37 02 22
Zuid-West Nederland:   Jos Schoenmakers | jos@polytemp.nl | +316 31 67 77 47
Kantoor | Peter van der Kuijlen | info@polytemp.com | 0515 - 575105

 

Bekijk productpagina   Bekijk brochure

 

Wij leveren diensten en producten bij

Deel deze pagina via mail

* Verplichte velden

Liever persoonlijk advies? Wij nemen vrijblijvend contact op!

* Nodig voor de juiste verwerking

Lucas Westerhof

Verkoopadviseur Noord & Oost