Levering, onderhoud en validatie van laboratorium apparatuur

Onze aanpak is persoonlijk

Stap 1: Adviseren

Altijd persoonlijk geholpen
Onze adviseurs helpen u graag om tijdens de oriëntatiefase het juiste product te kiezen. Hoe eerder we in dit traject worden betrokken hoe meer we kunnen betekenen. Niet alleen de apparatuur maar ook onze mensen worden onderdeel van uw team. 

 

Stap 2: Testen

Altijd een gratis preventieve inspectie
Op ons hoofdkantoor in Bolsward beschikken wij naast een eigen voorraadmagazijn ook over een eigen test en reparatiecentrum. Alle apparatuur wordt preventief door ons getest. Zo komen we niet voor verrassingen te staan en worden eventuele fabrieksfouten door ons verholpen.

 

Stap 3: Installeren

Volledige ontzorging
Zodra de apparatuur getest en afgeleverd is op de juiste locatie komt een van onze servicemedewerkers de installatie verzorgen. We gaan pas naar huis als u tevreden bent.

 

 

Stap 4: Onderhouden

Ook voor uw huidige apparatuur
U kunt bij ons terecht voor service en onderhoud aan uw laboratorium apparatuur. Ons serviceteam bestaat uit gecertificeerde specialisten met samen meer dan dertig jaar ervaring. We zijn in staat om u volledig te ontzorgen op het gebied van onderhoud, validatie en reparatie. Bekijk onze onderhoudsmodules.

 

Stap 5: Uw Succes!

Part of your team!
Uw samples jarenlang veilig opgeslagen zonder zorgen of die belangrijke doorbraak in een langlopend onderzoek. Dat is waar we het uiteindelijk voor doen. Als onderdeel van uw team doen we ons uiterste best om hier met onze expertise aan bij te dragen!

 

 

Liever persoonlijk advies? Wij nemen vrijblijvend contact op!

* Nodig voor de juiste verwerking

Jos Schoenmakers

Verkoopadviseur Zuid & West