Certificering

Om onze kwaliteit te waarborgen en hebben wij diverse certificeringen: 

            

Bekijk Certificaat                               Bekijk Certificaat

Als organisatie verbinden we ons graag aan initiatieven en verenigingen die als doel hebben de laboratoriumbranche vooruit te helpen. Dit kan zijn op het gebied van samenwerking, kwaliteit of innovatie. We zijn aangesloten bij onderstaande verenigingen.

FHI | Branchevereniging

FHI opereert als federatie van technologiebranches vanuit een ijzersterk collectief. Vier toonaangevende branches – industriële elektronica, gebouwautomatisering, industriële automatisering, en laboratorium technologie – vormen FHI tot een hecht netwerk. Als federatie van technologiebranches legt FHI de focus op collectieve marketing, individuele dienstverlening en belangenbehartiging voor de ruim zeshonderdvijftig aangesloten bedrijven. Voor individuele leden worden de voordelen van deze activiteiten geconcretiseerd in clusters waarin gelijksoortige bedrijven zijn georganiseerd. In totaal bundelen deze brancheorganisaties ruim zeshonderdvijftig bedrijven, leveranciers van producten en diensten voor de industrie, research & development en wetenschap.

FHI

Fenelab | Federatie voor accrediatie

Fenelab is dé branchevereniging van geaccrediteerde laboratoria en kalibratie- en inspectie-instellingen in Nederland. Dit betekent dat we belangenbehartiger en spreekbuis van de branche zijn, bijvoorbeeld wanneer nieuwe wetten of normen in ontwikkeling zijn die gevolgen kunnen hebben voor onze leden. Fenelab beschikt over een waardevol netwerk binnen de nationale en internationale normalisatiewereld en onderhoudt goede contacten met de voor de branche relevante ministeries en instellingen, het NEN en de Raad voor Accreditatie.

Fenelab

Farma Alliantie

De farma alliantie is een netwerk van samenwerkende bedrijven die hoogwaardige diensten en producten leveren aan verschillende sectoren. Onze klanten profiteren van kosten- en tijdsbesparingen dankzij deze samenwerking.

Farma Alliantie

Liever persoonlijk advies? Wij nemen vrijblijvend contact op!

  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *
  •  *

Annemarie de Jong

Controller