Levering, onderhoud en validatie van laboratorium apparatuur

15 apr

Veilig en kostenbesparend Covid-19 testonderzoek

Bespaard op dure persoonlijke beschermingsmiddelen en omkleedtijd bij eerstelijns screening

ninoGUARD COVID-19 is een stand-alone en mobiele HEPA H14 geventileerde testcabine die speciaal is ontwikkeld voor de bescherming van medisch personeel dat werkzaam is in de gezondheidszorg in potentieel gevaarlijke omgevingen waar patiënten onderzoeken plaatsvinden.

 

Met interne ventilator en HEPA H14-afzuiging filtratie is aansluiting op een ventilatiesysteem niet nodig. De testcabine is aan drie zijden luchtdicht en biedt negatieve druk tijdens het draaien om er zeker van te zijn dat eventuele verontreinigingen niet bij de schone kant van het apparaat kan komen waardoor de operator beschermt blijft. De unit kan geplaatst worden in een deuropening en volledig luchtdicht worden afgesloten waardoor de patiënt volledig is afgesloten van het medisch personeel. Meerdere units kunnen naast elkaar geplaatst worden in het geval van snelle doorloop van patiënten.

De steriele kant is ontworpen met een groot luchtdicht en verzegeld acrylvenster met twee handschoenpoorten voor de gebruiker, een membraanpoort voor stethoscoop en een luchtdicht afgesloten luik voor het overbrengen van monsters na decontaminatie.

In de testcabine, toegankelijk vanuit de handschoen poorten en transferluik, er is een bruikbaar plateu voor schoonmaakmiddelen, testkits en andere benodigdheden

 • Bewaking
  Veiligheid is van het grootste belang: Elke eenheid is uitgerust met een geïntegreerde drukschakelaar waardoor er constante monitoring is van veilige werkomstandigheden. Indicatoren aan de kant van de bediener waarschuwen wanneer er een risico op onveilige situaties bestaat.
 • Comfort
  ninoGUARD COVID-19 biedt de nieuwste filter en ventilatortechnologie met zeer laag geluidsniveau (<54 dB(A) binnen en <50 dB(A) buiten) en een laag stroomverbruik, <100W. Interne LED-verlichting geeft een goede en duidelijke onderzoeksomgeving.
 • Ontwerp
  Het apparaat is gemaakt van gepoedercoat staal, robuuste acryl met zelfsluitende scharnieren. Het interieur is ontworpen voor eenvoudige reiniging en is bestand tegen alle gangbare reinigingsmiddelen voor reiniging en decontaminatie bijvoorbeeld verdampt en gestabiliseerde H2O2.
 • Veiligheid
  Als een handschoen volledig wordt verwijderd of het overdrachtsluik is open is de unit met de deur gesloten ontworpen om >0,7 m/s in het poortgat te waarborgen.
 • Milieu
  Aangezien de unit 100 tot 550m3/h lucht verplaatst in de ruimte waar het wordt geplaatst vindt er automatisch een reiniging van de lucht plaats. Dit heeft een positief effect wanneer er een risico is van besmetting in de lucht.

Bekijk NinoGUARD

Wij leveren diensten en producten bij

Deel deze pagina via mail

* Verplichte velden

Liever persoonlijk advies? Wij nemen vrijblijvend contact op!

* Nodig voor de juiste verwerking

Peter van der Kuijlen

Verkoopadviseur