Part of our team

Maak kennis met het team van Poly Temp Scientific!

Als familiebedrijf hebben we inmiddels al 40 jaar ervaring in de laboratoriumbranche. Wij denken met u mee om samen te gaan voor het beste resultaat. Oftewel, onze medewerkers worden onderdeel van uw team. 

Wie zijn deze medewerkers? Scroll naar beneden om kennis te maken!

Arjen van Arum
Servicemanager

Arjen houdt de service- en onderhoudscontracten met onze klanten op orde. Ook ondersteunt en stuurt hij onze servicemonteurs aan waar nodig.

Jos Schoenmakers
Sales Director Nederland

Jos is een bekend gezicht in Nederland. Hij bijt zich graag vast in uitdagingen en denkt van A tot Z met u mee om tot de juiste oplossingen te komen.

Lees hier het interview met Jos!

Lucas Westerhof
Accountmanager Noord- en Oost-Nederland

Lucas gaat met onze klanten in gesprek en Noord- en Oost-Nederland. Hij denkt altijd in mogelijkheden bij de aanpak van uw vraagstuk en let op alle details tijdens het project.  

Harm Jan Groenhof
Servicemonteur

Heeft u wel eens een reparatie of onderhoud laten uitvoeren? Dan heeft u Harm vast al ontmoet. Bij ons wordt hij ook wel Handige Harm genoemd wat zeker tot zijn recht komt als servicemonteur.

Ferry Langius
Servicemonteur

Ferry werkt al een hele poos bij ons. Als veteraan is onze werkplaats in Bolsward absoluut zijn domein waar hij elke reparatie onder handen neemt.

Robert van der Kuijlen
Directeur

Robert onderhoudt het contact met onze internationale leveranciers en gaat regelmatig op reis naar het buitenland. U heeft hem vast ook op een beurs gezien waar hij graag een connectie maakt met mensen.

Annemarie de Jong
Controller

Annemarie heeft een scherpe en kritische blik, waardoor alle cijfers aan het eind van de maand weer kloppen. Ook combineert ze dit met HR-werkzaamheden.

Gerlof Weitenberg
Servicemonteur

Gerlof werkt al een aantal jaren bij ons en zijn productkennis is altijd up-to-date. Gecombineerd met zijn ervaring past hij dit graag toe in zijn rol als servicemonteur.

Peter van der Kuijlen
Directeur

Als mede-eigenaar focust Peter zich vooral op de binnendienst en stuurt alle offertes uit naar onze klanten. Ook gaat hij graag het gesprek met u aan om een oplossing te bieden voor uw vraagstuk.

Vincent Aukema
Chef magazijn

Elke chauffeur/bezorger die bij ons langskomt, kent onze chef magazijn wel. Vincent houdt het magazijn georganiseerd, zorgt dat alle leveringen op tijd klaar staan en dat de veiligheidsregels worden nageleefd.

Mitchel Laros
Medewerker marketing en communicatie

Als marketeer zorgt Mitchel ervoor dat onze boodschap u via verschillende kanalen bereikt en dat nieuwe klanten onze organisatie ook weten te vinden. Tevens ondersteunt hij het salesteam waar nodig. 

Harry Zoetemeijer
Servicemonteur

Door het hele land rijden om u van dienst te zijn? Geen probleem, Harry doet dit graag. Of het nou gaat om een installatie, reparatie of onderhoud, de klus komt altijd klaar. 

Tetty Heininga
Financieel administratief medewerker

Als onderdeel van de backoffice is Tetty een spin in het web. Ze is o.a. verantwoordelijk voor Douanezaken en ondersteunt in het verwerken van de inkooporders.

Douwe Postma
Administratief medewerker inkoop/verkoop

Douwe kunt u gerust een duizendpoot noemen binnen Poly Temp. Hij werkt al jaren als onze inkoper en doet ook de planning van de servicemonteurs erbij. 

Lees hier het interview met Douwe!

Inge van der Kuijlen - Mulder
Financieel administratief medewerker

Als extra ondersteuning van de administratieve afdeling zorgt Inge voor de balans. En ze zorgt voor de laatste controle van alle inkoopfacturen.

Alie Oostenveld - van Hijum
Interieurverzorger

Als vrolijke noot binnen ons bedrijf zorgt Alie ervoor dat ons interieur wekelijks weer helemaal fris is. Het is altijd glashelder wanneer zij is langs geweest.  

Froukje Dijkstra
Administratief medewerker verkoop

Froukje werkt mee aan ons administratieve proces waarbij ze verantwoordelijk is voor de facturering van verkoop- en serviceorders. Ook is de kans groot dat u haar aan de telefoon krijgt als u ons belt.

Demi van der Kuijlen
Managementassistent

Als managementassistent ontzorgt Demi de directie op het gebied van kwaliteitsbeheersing en HRM. Zij zet met een scherpe blik de puntjes op de i.

Mark Ruiter
Magazijnmedewerker

Mark werkt in het magazijn en in onze teststraat. Ook deinst hij niet terug om een dag mee te helpen op locatie met de servicemonteurs.

Wij leveren diensten en producten bij

Liever persoonlijk advies? Wij nemen vrijblijvend contact op!

  •  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *
  •  *
  •  *

Lucas Westerhof

Verkoopadviseur Noord & Oost