Inrichten Lab Vaxxinova

Wij hebben de researchlabs in Nijmegen ingericht met diverse apparaten van Thermo Scientific. Zo zijn onder andere Klasse 2 Microbiologische Veiligheidskabinetten en CO2 Incubatoren geplaatst. Ook zijn er energiezuinige TSX vriezers geplaatst voor de opslag bij -80°C. Voor de opslag bij cryogene temperaturen is het lab voorzien van ‘Droge’ LN2 Isothermal Vriezers van Custom Biogenic Systems.

Vaxxinova is een internationaal biotechbedrijf in de veterinaire farmaceutische industrie. Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt vaccins voor vee en vis. Op de researchlocatie in Nijmegen ligt de focus op het ontwikkelen van nieuwe producten en technieken die bijdragen aan de gezondheid van gevogelte.

“Mede vanwege het feit dat de adviseurs van Poly Temp in een vroeg stadium de bouwlocatie geïnspecteerd hebben, konden we een aantal bouwtechnische problemen en bijkomende extra kosten voorkomen. Alle apparatuur is vakkundig en op een nette manier geïnstalleerd en vragen, per mail of telefoon, worden snel beantwoord. Dit zien we helaas wel eens anders. Wij kijken terug op een geslaagde start van onze samenwerking.” Aldus de verantwoordelijke projectmanager R&D van Vaxxinova.

Wij leveren diensten en producten bij

Liever persoonlijk advies? Wij nemen vrijblijvend contact op!

  •  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *
  •  *
  •  *

Lucas Westerhof

Verkoopadviseur Noord & Oost