Pharmafreight vertrouwt op expertise van leveranciers

Pharmafreight, opgericht in 2001, is een wereldwijde groep van onafhankelijke gespecialiseerde vrachtvervoerders die werkzaam zijn in de farmaceutische sector en de biowetenschappen, en die allemaal werken volgens dezelfde kwaliteitsnorm, Good Distribution Practice. Directeur Andy Hughes legt uit waarom Pharmafreight kiest voor Poly Temp Scientific om aan de hoge GDP kwaliteitsnormen te kunnen blijven voldoen.

Voortdurende evaluatie

‘Pharmafreight zorgt ervoor dat alle leveranciers naar behoren gekwalificeerd zijn om te voldoen aan de GDP-normen en dat alleen geschikte leveranciers worden ingeschakeld. Hun prestaties worden voortdurend geëvalueerd. Pharmafreight omringt zich met experts op hun eigen gebied en werkt alleen met de besten van de klas, om ervoor te zorgen dat haar eigen diensten worden verbeterd en zij consistente kwaliteit kan bieden door het gebruik van dergelijke bedrijven.

Sitemanager Olaf in het warehouse Nieuw-Vennep

Gekwalificeerde leveranciers

Poly Temp is een van deze gekwalificeerde leveranciers van Pharmafreight.  Zij verzorgen voor ons de levering en het onderhoud van de koelinstallaties in ons warehouse. Poly Temp heeft een belangrijke rol gespeeld bij de succesvolle aankoop, installatie en kwalificatie van onze vriezers, alsmede bij het bieden van voortdurende ondersteuning door middel van training van ons personeel en onderhoud van de apparatuur. Wij vertrouwen op ze en rekenen op hen als kritieke leveranciers voor ons dienstenaanbod in Nederland.

Service en flexibiliteit

''Poly Temp Scientific heeft ons geholpen met de aankoop en installatie van een groot aantal ultra-lage temperatuur vriezers, die gebruikt zullen worden voor de opslag van een cutting-edge oncologie product dat wereldwijd levens zal helpen redden. Het proces verliep zeer vlot, met een hoog niveau van klantenservice en flexibiliteit. Ze waren er voor ons tijdens het hele proces,’’ aldus Andy Hughes.

Meer over Pharmafreight

Pharmafreight biedt temperatuurgecontroleerde expeditie- en logistieke diensten aan, sommige met hun eigen nationale vergunningen voor de gezondheidszorg, waardoor producten kunnen worden opgeslagen, verpakt en gedistribueerd. Pharmafreight biedt de groeiende, wereldwijde aanwezigheid van een multinationale expediteur, maar met meer flexibiliteit in de lokale oplossingen en diensten die het kan bieden, waarbij het zijn service afstemt op de behoeften van de klant, in plaats van dat de klant zich moet aanpassen aan de eigen systemen van de expediteur. Alle wereldwijde vestigingen worden fysiek gecontroleerd volgens de GDP-norm en er is een continu opleidings- en ontwikkelingsprogramma om ervoor te zorgen dat Pharmafreight haar klanten de nieuwste innovatieve oplossingen biedt op het gebied van farmaceutische en gezondheidszorglogistiek, op een wereldwijd niveau. Bekijk de website. 

Wilt u meer weten over onze expertise op het gebied van ULT vriezers in de pharma logistiek? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Wij leveren diensten en producten bij

Liever persoonlijk advies? Wij nemen vrijblijvend contact op!

  •  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *
  •  *
  •  *

Lucas Westerhof

Verkoopadviseur Noord & Oost