akker-en-tuinbouw-banner

Akker- en tuinbouw

Onderzoek gericht op zaadverdeling, resistentie of gewasbescherming

Poly Temp Scientific biedt diverse apparatuur voor bedrijven en laboratoria die zich richten op de ontwikkeling, optimalisatie en controle van gewassen en zaden in tuin- en akkerbouw. Voor zowel bedrijven actief in de veredeling als resistentie onderzoek bieden wij geschikte apparatuur. Door onze sterke relatie met verschillende leveranciers kunt u altijd rekenen op een product dat aansluit bij uw behoefte. Hierbij houden we de prijzen concurrerend en gaan we samen op zoek naar een product dat voldoet aan uw wensen. Concreet betekent dit dat wij u niet laten betalen voor functionaliteiten of prestaties die u niet gebruikt of niet nodig hebt. Tevens bieden we u, met een team van gecertificeerde specialisten, altijd het beste onderhoud van uw apparatuur.

Onze expertise

Lichtkamers voor plantengroei

Thermo Scientific heeft lichtkamers welke geschikt zijn voor een verscheidenheid aan toepassingen die blootstelling met licht vereisen, samen met temperatuurregeling en vochtigheid.

Bekijk product

Steriele werkbanken bij Bayer Crop Science

Bayer Crop Science kiest voor steriele n-Safe clean benches van Nordic Labtech. Deze ergonomische werkbanken zijn elektrisch verstelbaar en daardoor in elke gewenste hoogte te gebruiken.

Bekijk product

Wij werken voor

Services

Preventief onderhoud

U kunt bij ons terecht voor service en onderhoud van uw laboratoriumapparatuur. Ons serviceteam bestaat uit gecertificeerde specialisten met meer dan dertig jaar ervaring.

Lees meer

Onderhoud van uw flowkasten

Wij verzorgen graag de certificering en onderhoud van uw veiligheidskabinetten en crossflow installaties. Waarbij wij testen conform EN12469/DIN12980 normering.

Lees meer

Wij zijn Poly Temp Scientific

Liever persoonlijk advies? Wij nemen vrijblijvend contact op!

  •  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *
  •  *
  •  *

Lucas Westerhof

Verkoopadviseur Noord & Oost