Medische diagnostiek-sfeerbeeld-banner

Medische Diagnostiek

Voldoen aan de gestelde eisen binnen de medische lab omgeving

Bent u werkzaam op een medisch laboratorium in bijvoorbeeld een ziekenhuis, contractlaboratorium of universiteit? En bent u op zoek naar een bedrijf die u kan voorzien van betrouwbare laboratoriumapparatuur die voldoen aan alle eisen? Poly Temp Scientific kent deze markt al 40 jaar en verkoopt een breed scala aan apparatuur voor de verschillende stappen in de workflow en de koude opslag van waardevolle samples. Bij het adviseren houden we rekening met uw beschikbare budget in combinatie met de gebruikservaring en specificaties die uiteindelijk behaalt moeten worden.

Onze expert geeft regelmatig de opfriscursus 'veilig werken in een flowkast'. Tijdens een lunch of verlengde koffiepauze geeft onze productspecialist de do's en don'ts aan voor analisten die werken in een klasse 2A kabinet. 

Onze expertise

Basic CO2 Incubator nodig?

Alles wat u nodig heeft voor stabiele groei van cel- en weefselculturen. De BB15 incubator van Thermo Scientific is de economische oplossing voor incubatie op uw lab.

Lees verder

Flowkasten op maat

De wensen voor nieuwe veiligheidskabinetten voor de faculteit farmaceutische analyse in de Rijksuniversiteit Groningen waren duidelijk: veilig en gebruiksvriendelijk voor diverse studenten en vooral makkelijk te reinigen. Onze expertise kwam goed van pas.

Lees verder

Wij werken voor

Diensten

Preventief onderhoud

U kunt bij ons terecht voor service en onderhoud van uw laboratoriumapparatuur. Ons serviceteam bestaat uit gecertificeerde specialisten met meer dan dertig jaar ervaring.

Lees meer

Validatie veiligheidskabinetten

Wij valideren volgens EN-12469 en DIN12980 normering voor klasse 2A en 2B installaties. Ook zuurkasten en steriele werkbanken kunnen wij valideren.

Lees meer

Wij zijn Poly Temp Scientific

Liever persoonlijk advies? Wij nemen vrijblijvend contact op!

  •  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *
  •  *
  •  *

Jos Schoenmakers

Verkoopadviseur Zuid & West