Over ons

Onze medewerkers worden onderdeel van uw team. Door met u mee te denken, de juiste apparatuur te adviseren en deze met eigen monteurs te onderhouden zijn we niet alleen leverancier maar worden we een klein beetje uw collega. Samen gaan we voor het beste resultaat.

Waarom u kiest voor Poly Temp Scientific

    • U werkt met een familiebedrijf met 40 jaar ervaring in de laboratoriumbranche

    • Wij beheren eigen voorraad in ons magazijn waardoor we snel kunnen leveren

    • Installatie en onderhoud wordt merkonafhankelijk uitgevoerd door gecertificeerde specialisten

    • Alle apparatuur wordt vòòr levering door ons getest in ons testcentrum

    • Als 'Geautoriseerd Dealer' van Thermo Scientific™ hebben wij korte lijnen met de fabrikant 


Wij leveren de modernste apparatuur met ouderwets goede service. Wij laten u graag zien op welke manier we u kunnen ontzorgen op het gebied van onderhoud, reparatie en validatie van apparatuur.

Wat we doen

Wij verzorgen in Nederland en daarbuiten de levering en onderhoud van algemene laboratoriumapparatuur. Het hoofdkantoor inclusief service- en distributiecentrum is gevestigd in Bolsward. Het leveringsprogramma in Nederland bestaat onder andere uit ultra lage temperatuur vriezers, CO2 incubatoren en flowkasten. Medische en wetenschappelijke universiteiten, ziekenhuizen, bloedbanken en diverse laboratoria behoren tot de klantgroepen. Poly Temp verzorgt de levering, installatie en onderhoud van alle apparaten in eigen beheer.

Onze visie

De apparatuur die wij leveren is voor ons meer dan een gebruiksvoorwerp in een lab. In de veertig jaar dat we aan organisaties en onderzoeksinstellingen leveren, beseffen we dat wij vanuit onze rol een belangrijke dagelijkse schakel zijn in onderzoek en diagnostiek. Uitkomsten zijn soms baanbrekend, kunnen levensreddend zijn of bevestigen onderzoek dat al jaren loopt. 

We zijn er trots op dat we hier met onze medewerkers, apparatuur en ervaring een bijdrage aan mogen leveren. We doen elke dag ons best om voorop te lopen en onze relaties zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wilt u ook voorop lopen? Ons team staat klaar om daarbij te helpen. Onze adviseurs helpen u graag bij het vergelijken en kiezen van de juiste apparatuur. Onze productspecialisten zorgen vervolgens voor de installatie, onderhoud en technische ondersteuning. De korte lijnen binnen ons bedrijf en de betrokkenheid van onze medewerkers maken ons een slagvaardig familiebedrijf.

Wij leveren diensten en producten bij

Liever persoonlijk advies? Wij nemen vrijblijvend contact op!

 •  *
 •  *
  naam@bedrijf.nl
 •  *
 •  *

Peter van der Kuijlen

Verkoopadviseur