voedingsmiddelen-sfeerbeeld-banner

Voedingsindustrie

Research, productie of kwaliteitscontrole in de levensmiddelenindustrie

Bent u werkzaam op het lab binnen de voedingsindustrie, en zoekt u een leverancier voor diverse apparatuur? Bij Poly Temp Scientific hebben wij een sterke relatie met verschillende leveranciers waardoor u altijd kunt rekenen op een product dat aansluit bij uw behoefte. We hebben een ruim aanbod aan laboratoriumapparatuur zoals koelkasten, vriezers en centrifuges. Tevens bieden we, met een team van gecertificeerde specialisten, altijd het beste onderhoudspakket aan. Niet alleen onze apparatuur, maar vooral onze mensen worden onderdeel van uw team. Daar kunt u op rekenen. 

Bent u op zoek naar een stabiele en voordelige oplossing voor 4°C en -20°C opslag? Wij hebben op basis van ervaring vanuit de laboratorium wereld een product op de markt gezet. Voordelig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk.

Onze expertise

Ontdek de Labselect koelkasten

Bij het samenstellen van een eigen Labselect lijn koelkasten en vriezers is naast onze eigen ervaring vooral geluisterd naar de wensen van labmanagers, analisten en technici vanuit het lab.

Lees verder

Preventief onderhoud & validatie

U kunt bij ons terecht voor service en onderhoud van uw laboratoriumapparatuur. Ons serviceteam bestaat uit gecertificeerde specialisten met meer dan dertig jaar ervaring in diverse productgroepen.

Lees verder

Wij werken voor

Diensten

Servicedienst

U kunt bij ons terecht voor service en onderhoud van uw laboratoriumapparatuur. Ons serviceteam bestaat uit gecertificeerde specialisten met meer dan dertig jaar ervaring.

Lees meer

Temperatuurcontrole

Met deze onderhoudsmodule voeren wij een controle uit op de temperatuur van uw apparaat. We kijken of de temperatuur op het display overeenkomt met de daadwerkelijke temperatuur.

Lees meer

Over ons

Liever persoonlijk advies? Wij nemen vrijblijvend contact op!

  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *
  •  *

Lucas Westerhof

Verkoopadviseur Noord & Oost