hightech-industrie-banner

Hightech Industrie

Uw research of productie in de hightech industrie optimaliseren met de beste lab apparatuur? Wij helpen u graag.

Poly Temp Scientific is een familiebedrijf die gezamenlijk betrokken is bij alle werkzaamheden. Ook in de industriële sector, zoals bij R&D laboratoria, de halfgeleiderindustrie en producenten van elektronische componenten. Klanten vertrouwen aanvankelijk op onze kennis en ervaring én uiteindelijk op onze ouderwets goede service en onderhoudsdiensten. Dat wij een kleinschalig familiebedrijf zijn zien wij als onze kracht. Hierdoor kunnen we snel leveren, persoonlijk contact onderhouden én samen kijken naar een oplossing die past bij uw behoeften. 

Onze expertise

Steriele werkbanken van n-Safe

Om stofvrij te kunnen werken en optimale bescherming van uw elektronische componenten te garanderen hebben wij de n-Safe Horizontal.

Lees verder

Cryogene opslag zonder stikstof

Met de Labselect -150°C kistvriezer haalt u een veilige oplossing voor cryogene opslag naar de werkvloer. Er is bij deze vriezer namelijk geen vloeibare stikstof nodig.

Bekijk product

Wij werken in deze industrie voor onderstaande organisaties

Services

24/7 Storingsdienst

U kunt bij ons terecht voor service en onderhoud van uw laboratoriumapparatuur. Ons serviceteam bestaat uit gecertificeerde specialisten met meer dan dertig jaar ervaring.

Lees meer

Temperatuurcontrole

Met deze onderhoudsmodule voeren wij een controle uit op de temperatuur van uw apparaat. We kijken of de temperatuur op het display overeenkomt met de daadwerkelijke temperatuur.

Lees meer

Over ons

Liever persoonlijk advies? Wij nemen vrijblijvend contact op!

  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *
  •  *

Lucas Westerhof

Verkoopadviseur Noord & Oost