farmceutische-logistiek-opslag-banner

Life Science Logistiek en Opslag

Wij houden uw apparatuur op de juiste temperatuur

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van hoogwaardige vriezers en koelkasten? Verzorgt u de opslag van geneesmiddelen en onderzoek samples volgens de strengste richtlijnen voor de farmaceutische industrie? Poly Temp Scientific heeft meer dan 35 jaar ervaring in het leveren en onderhouden van apparatuur in de farmaceutische en medische industrie, waarbij temperatuurstabiliteit zeer kritisch is. Door onze samenwerking met grote partijen binnen deze sector kennen we alle ins en outs van de branche. Daarnaast beschikken we over een team van gecertificeerde specialisten, waardoor u ook op het gebied van service en onderhoud bij ons terecht kunt.

Zeker zijn van temperatuur uniformiteit en stabiliteit met 'temperature mapping'. Wij voeren dit graag voor u uit. Meer informatie ontvangen?

Onze expertise

Meer capaciteit en meer controle met TSX-vriezers

De TSX-serie vriezers van Thermo Scientific voldoen aan de hoogste normen op het gebied van temperatuurbeheer, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Tevens hebben deze vriezers een adaptieve V-drive-compressortechnologie, die ontworpen is om zich aan te passen aan gebruikerspatronen.

Lees verder

Levering en onderhoud van ULT Vriezers

Pharmafreight biedt logistieke diensten aan onder gecontroleerde temperatuur. Wij hebben hierbij een belangrijke rol gespeeld bij de installatie en kwalificatie van de apparatuur, inclusief het bieden van voortdurende ondersteuning. Lees verder waarom Pharmafreight kiest voor kwaliteit.

Lees verder

Wij werken voor

Services

24/7 storingsdienst

U kunt bij ons terecht voor service en onderhoud van uw laboratoriumapparatuur. Ons serviceteam bestaat uit gecertificeerde specialisten met meer dan dertig jaar ervaring.

Lees meer

Jaarlijks onderhoud

Met onze service voor het onderhoud van vriezers en koelkasten willen wij u de zekerheid geven dat uw apparatuur zorgeloos werkt en voldoet aan de specifieke eisen voor uw werkzaamheden.

Lees meer

Wij zijn Poly Temp Scientific

Liever persoonlijk advies? Wij nemen vrijblijvend contact op!

  •  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *
  •  *
  •  *

Lucas Westerhof

Verkoopadviseur Noord & Oost