farmaceutische-industrie-sfeerbeeld-banner

Farmaceutische Industrie & Biotech

Betrouwbare apparatuur die voldoet aan de veiligheidseisen

Wij ontzorgen zoveel mogelijk, zodat u zich volledig kunt richten op wat belangrijk is voor uw onderzoek en werkzaamheden. Ons team biedt een totaaloplossing voor research en biotech laboratoria. Of u zich nu richt op het onderzoeken van een nieuwe celtherapie of het testen, produceren en verpakken van geneesmiddelen en de grondstoffen hiervan. Wij weten wat er speelt. Ook binnen een cleanroom of GMP omgeving bieden wij betrouwbare apparatuur die voldoen aan alle veiligheidseisen. De documentatie van apparatuur in combinatie met onze IQ/OQ service zorgen voor een compleet pakket. Daarnaast haalt u met Poly Temp de kennis en ervaring van gecertificeerde specialisten in huis. Door onze samenwerking met grote partijen binnen deze sector kennen we alle ins en outs van de branche. Het serviceteam zorgt voor onderhoud, validatie en reparatie van uw apparatuur zodra dat nodig is. 

Sneller voldoen aan GMP regels? Met de complete documentatiemap van Thermo Scientific is validatie van nieuwe apparatuur sneller geregeld.

Onze expertise

TÜV Gecertificeerde cleanroom CO2-incubator

De Steri-Cycle i160 CR CO2-incubator biedt optimale celgroeimogelijkheden gecombineerd met gecertificeerde cleanroom compatibiliteit ISO-klasse 5. Het apparaat heeft een robuuste roestvrijstalen buitenkant en is daarmee bestand tegen de strenge reinigingsprocedures in een cleanroom.

Lees verder

Onderhoud bij Bilthoven Biologicals en Genmab

In de november editie van LabInsights is een artikel verschenen over de ervaringen van onze klanten, Genmab en Bilthoven Biologicals, over onze betrokken dienstverlening en hoge serviceniveau. Wij leveren en onderhouden diverse apparatuur bij deze bedrijven, die hoge eisen stellen aan kwaliteit en prestaties.

Lees verder

Wij werken voor

Services

24/7 storingsdienst

U kunt bij ons terecht voor service en onderhoud van uw laboratorium apparatuur. Ons serviceteam bestaat uit gecertificeerde specialisten met meer dan dertig jaar ervaring.

Lees meer

Validatie Veiligheidskabinetten

Wij helpen graag om het onderhoud en de validatie van uw flowkasten op orde te houden. Onze specialisten voeren de jaarlijks verplichte validatie uit volgens de EN-12469 normering voor klasse 2A kasten.

Lees meer

Wij zijn Poly Temp Scientific

Liever persoonlijk advies? Wij nemen vrijblijvend contact op!

  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *
  •  *

Jos Schoenmakers

Verkoopadviseur Zuid & West